Недела, Мај 31, 2020
TPL_GK_LANG_VM_ZOOM

Челична макс спојка за големи дијаметри

Шифра бр. KAZ 07260

Карактеристики

  • Телото и завршните прстени изработени од топло валан конструктивен челик ST-235JR по стандард МКС EN10025-2:2009
  • Спојките се изработени согласно стандард МКС EN 14525:2009
  • Површинска заштита со епоксидна боја или со термопластика во црна боја која е потврдена со извештај за здравствена исправност
  • Работен притисок PN16
  • Челични поцинкувани завртки, навртки и подлошки
  • EPDM гумена заптивка согласно стандард МКС EN 681-1:2006
  • Механички фазони со голема толеранција

 

Челична макс спојка за големи дијаметри - документација, преземи

КОНТАКТ

КАЗ Груп ДОО Скопје
ул.24, бр.29, Индустриска Зона Илинден
1041 Скопје, Р. Македонија
T +389 (0)2 5514 333
+389 (0)2 2611 239
Ф +389 (0)2 2614 146

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Skype: kaz.group

Scroll to top